Livet

Cool kille och fina gäster

Skulle gjort massa nytta ikväll men istället för massa tråkiga måsten blev det vin och en trevlig kväll med vänner. Vi bjöd på Laxpanna med pressad potatis och kaffe med pepparkakor och ädelost. Inte helt fel en sketen måndag!

Nu däremot är det marsch pannkaka i säng för den här donnan. Pallar inte att ha hjärnan igång på jobbet om jag lägger mig senare än 22.

Avslutar med min cooling. Han är MÄKTA nöjd över den här tatueringen kan jag säga.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: