Livet

Letar efter det positiva

Inte på topp idag. En riktig jävla skitdag är det. Men den började fantastiskt med en jättemysig grötfrukost på dagis. Vi åkte dit allihop redan vid 7 och åt en rejäl frulle med både risgrynsgröt och massa goda mackor. Himla trevligt att hänga lite med Harry på dagis men även att träffa och prata en liten stund med alla föräldrar.
 
Resten av den här arbetsdagen är det bara att låtsas som det regnar och sen försöka samla lite energi tills jag ska hem. Kvällen ska i alla fall bli bra. Jag har lovat Viktor att vi ska köpa massa godis och spela spel. Han är hes och lite krasslig och då vet ju alla att godis hjälper allra bäst!
 
 
Sparade ner den här i mobilen igår. Klockren. Jag ska bara hitta lite mojo så ska jag också bli optimist!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: