Livet

Jag kan gå!

Träningsvärken är borta! Halleluja!

 

Gårdagens pass gjorde susen för den hemska träningsvärk jag fick efter mitt pass i söndags.  Jag är fortfarande lite förvånad över att jag trotsade både mörker och en skön soffa för roddmaskin och plankan. Kändes så himla bra att äntligen komma ner en kväll. Det är ju väldigt mycket enklare när jag har fått ett ”schema” över vad jag ska göra av min PT Dennis. Nu har jag bokat in honom på söndagar framöver och ska sedan vara på gymmet eller gå på ett pass minst 2 ggr till i veckan. Utöver det är det tänkt att få till lite promenader. Vi går allt som oftast en promenad på lunchen som är ca 30 min så det är bra. Nu håller jag alla mina tummar och tår för att jag kommer igång ordentligt och hittar tillbaka till hur kul det är att träna. Nästa pass hoppas jag blir på fredag!

 

 

Utekväll med jobbet ikväll så just idag blir det vin och god mat istället för träning. Men man behöver sånt också ibland så jag ska passa på att njuta..

 

Just det! När jag kommer hem sent ikväll har jag två små blonda kalufser att smyga in till och snusa på. Viktor kommer hem idag! Jihaa!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: