Hus och Hem

Gamla sopskåpet åker ut

I helgen åker det gamla sopskåpet ut och en ny varmvattenberedare ska in. Sopskåpet hade en dörr från fasaden så inte nog med att det ska baxas ut ur garaget – halva husväggen åker med. Ny vägg ska upp och sen måste vi åka och fixa ny färg och måla. Varmvattenberedaren däremot får rörmokaren ansvara för.
 
 
Det syns ju inte att det stått ett stort brunt sopskåp där i hörnet men det gjorde det. Varmvattenberedaren jobbar sista natten i natt innan den får gå i pension. Det ska bli skönt att få in en ny – annars kan man ju ge sig på att den här gamla rackaren dör lagom till minusgraderna kommer. Den har stått här sen tidigt 80-tal och går på övertid. Det känns så himla bra att vi steg för steg får ut allt gammalt och in med nytt och fräscht. Badrummet är inne på sista arbetsdagen imorgon förhoppningsvis så det väntas lite efterbilder imorgon om allt går som det ska.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: