Livet

Lysrör lyser fult

Läste I senaste DN Bostad att det är inne med lysrör. Jag kan inte för mitt liv förstå det. Men om några månader har jag säkert ändrat mig när jag fått se alla coola idéer och inredningar med lysrör. Tills jag är omvänd tänker jag dock fortsätta ogilla lysrör. Som min belysning på jobbet till exempel. Jag har ett ljust fint rum med stora fönster mot Brunnsviken. Det är alltså inget fel på ljusinsläppet. Vid skrivbordet har jag en liten skrivbordslampa och sen då.. VÄRLDENS största lysrör ovanför. Vidrigt ljus, helt kallt och sterilt, som får det att sticka i ögonen. Det blänker i skärmarna och ger bara en helt vidrigt omysig känsla i rummet. Fröken har här valt att vara lösningsorienterad och ska därför införskaffa egen belysning. Jag behöver inte ha mer än skrivbordslampan för själva jobbet utan det som behövs är lite allmänbelysning nu när det är mörkt och jävligt. I helgen ska denna införskaffas.

 

 

Hela 79 kr kostar den och det ska jag lägga på att göra min egen arbetsmiljö betydligt trevligare. Och det där jädra lysröret släcker jag ner för gått.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: