Livet

En liten farbror och visdomsord

 
Smygfotade Harry igår kväll när han satt och ”läste” tidningen i fåtöljen. Kan man bli sötare? Mamma brukar sitta och läsa där så då gör jag väl det också!
 
Idag är det en sån där mindre bra onsdag när Viktor åker till sin pappa. Fortfarande skär det lite i hjärtat varje vecka när han åker. Det dåliga samvetet som jag har haft sällskap av i över 4 år nu har visserligen sakta men säkert börjat ge med sig men finns där fortfarande. Jobbigt såklart men något jag har fått lära mig att leva med. Dagens tips. Tänk er för förbannat noga innan ni ger upp och separerar. Men! Stanna inte om loppet är kört. Jag stannade för länge och jämfört med hur både jag och Viktor mådde då är mitt dåliga samvete nu ett billigt pris.
 
Önskar för övrigt att jag hade haft en filmkamera igår – jag hade med mig Viktor till dagis. Harry såg Viktor på långt håll och fullkomligt toksprang genom hela lekhallen och slängde sig med armarna runt honom Det är villkorslös kärlek av allra bästa sort. Både jag och en och annan dagisfröken stod med en tår i ögonen. Mina fina killar.
 
Se där. Visdomar och kärlek så pass tidigt på morgonen. Inte illa! Happy onsdag!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: