Mat

Matkasse från Mathem.se

Ikväll kom en matkasse från Mathem.se hem till mig. Mathem.se är både en butik på nätet där man kan handla och få hemleverans av mat eller få hem en färdigplanerad matkasse. Jag har fått äran att testa deras Familjematkasse en vecka och dela med mig om vad vi i familjen tycker. Så en vecka framöver blir det lite mer matsnack igen, det var ju ett tag sen så det fixar vi va?!
 
Så här såg innehållet ut när jag lagt upp allt på köksbordet!
 
 
Fräscha och trevliga råvaror. Plus för finfina grönsaker. Jag är petig och kikade igenom allt lite extra men inte ett märke på paprikorna och hårda fina lökar. Gillas!
 
Började plocka in kylvarorna och stötte då tyvärr på ett minus. Jag blev först riktigt glatt överraskad när jag hittade en stor förpackning musslor – det är en stor favorit här hemma – men blev sen besviken… Utgångsdatum redan den 15:e. Om två dagar. Förpackningsdatum är den 8:e. Det är inte okej. Jag fattar att man måste packa om och dona men köttfärsen och fisken är packad den 11:e och håller till den 19:e. Så ett nja på den. Musslorna ska ingå i en fiskgryta så jag kan kanske tycka att man kunde lagt med en konserv istället. Men! Det är såklart jättehärligt att få färska råvaror så det är verkligen synd att det är så kort datum. Blir till att svänga ihop fiskgryta imorgon alltså!
 
I övrigt ser recepten roliga ut och det är en del riktigt trevliga inslag som färsk chili, koriander och ingefära som jag ser fram emot. Stay tuned!
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: