Livet

Under konstruktion

 
Ikväll pysslas det här hemma. Det var väldigt länge sen jag hade tid, eller nja TOG mig tid är mer korrekt, och det är så himla kul! Fattar inte varför jag ligger och slöglor på TV i soffan varenda kväll när man jag göra massa kreativa saker? Det måste bli ändring. Fast lite TV måste man få – om en stund ska jag kika klart på BECK-filmen från igår. Jag tittar alltid bara fram till nyheterna – sen spelar jag in resten. Det är fånerier att ha en hel halvtimma reklam och skit mitt i en långfilm. Fattar inte att TV4 inte greppar att själva grejen med en film är att man liksom tittar på hela historien på en gång. Det är inte en serie. Kom ur spår där lite. På bilden är det hur som helst en liten sneakpeak på mitt projekt jag pysslar med för tillfället. En present minsann. Där av smusslandet.

0 kommentarer

 • Evelina

  Önskar att jag oxå var så där pysslig och kreativ!
  svar:Det är skönt att se att det gått så bra för er Anne.. trots att det gick fort för er oxå. Ni verkar så härligt lyckliga! 🙂
  Du har helt rätt.. man ska skita i vad andra tycker och gå på sin magkänsla.
  Just nu har jag svårt att skilja på vad som är mitt eget tvivel och vad som är spökande graviditetshormoner bara..
  Kramar <3

Kommentera

%d bloggare gillar detta: