Livet

Tankar om helgen

Full fart mot vardag igen!

 

 

Det är helt fantastiskt att få en helg ensamma. Vi har verkligen haft det kanon. Den här helgen hade många syften. Såklart shopping på Ullared och en sista bild på fynden ser ni här ovanför. Jag hade en tanke på att fota allt men insåg efter jag packat upp en av påsarna att det skulle ta en evighet. Det fyller trots allt en hel tresittssoffa Jag tänkte däremot visa er lite av det jag köpte till mig själv, det dyker upp allt eftersom jag har det på mig. Det var ju såklart mest kläder.

 

Helgen var också lite av ett eldprov för mig. Min höst har ju varit sisådär med magen, illamående och andra hjärnspöken. Det jag har haft allra svårast för är att vara borta och framför allt äta borta. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte varit nervös inför just det. Men det gick bra. Hela helgen har gått bra! Världens enklaste sak i vanliga fall men jag kan säga att maten har aldrig smakat så bra och att ha varit borta en hel helg och faktiskt ha fått njuta känns såå bra! Jag mådde illa på vägen hem från Ullared men det var nog mer åksjuka (japp, jag blir ju åksjuk också såklart – har jag fått dras med hela livet) än något annat.

 

Bilresorna har för övrigt varit det både bästa och sämsta med helgen. Drygt såklart att trycka nästan 100 mil på en helg men väldigt skönt (och välbehövt) att få tid att prata med varandra. Vi har hunnit avhandla allt från renoveringsfrågor till framtidsplaner och jobb samt politik. Det är så roligt att inse att den man lever med och känner utan och innan ändå tycker så olika än en själv i många frågor, men sen är man samtidigt är så galet eniga i andra. Vi hade en diger agenda för helgen och jag tror vi lyckats på alla fronter. Nu kickar vi igång en ny arbetsvecka som kommer innehålla både jobb, träning och en nystart med kosthållningen. Nu har min ”sjuka” mage fått bestämma tillräckligt länge – det är dags att jag tar över igen och börjar bygga upp både kropp och knopp till någon form av fungerande människa.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: