Livet

Det här badrummet dåra…

 

God kväll!

Vår bästaste rörmokare har varit här ikväll och då har vårt lilla badrum tagit ytterligare ett skutt i rätt riktning. Nu sitter toan på plats och badrumskåpet har åkt upp. Belysningen funkar och handukstorkar värmer ihop med värmegolvet som nu är inkopplat. Åhhh vad det kliar i fingrarna inför piffningen sen. Men det är en liten liten bit kvar. Duschväggen ska upp och själva duschen ska monteras. Men snaaaart. Jag skulle vilja ha tag på knoppar eller andra roliga detaljer i ek!? Nån som vet vart man kan få tag i det? Över toan har vi en liten hylla i än så länge o-oljad ek. Jag behöver ha lite mer naturliga material till all krom och svart/vitt… Så nu letar jag efter allt jag kan hitta som funkar i ett badrum och som är av ek. Tips mottages tacksamt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: