Livet

Lillhusse är hemma

Nu är Viktor hemma. Skönt! Det är alltid lika mysigt när vi blir fulltaliga här hemma. Jag och Viktor tog fram kameran innan middagen och knäppte ett par bilder på vår lille tiger. Han kanske inte direkt uppskattade blixten men ett par bilder fick vi till…
 
 
Senare på kvällen smygfotade jag dom små fisarna när dom låg och kollade TV. Eller ja, Viktor kollade TV. Sixten var nog mest nöjd över att lekpasset var över så han fick sova lite. Han får jobba kan jag säga. Både Harry och Viktor gillar att leka med honom så han får springa ett par meter efter leksaker på kvällarna. 
 
 
Nä, soffhäng resten av kvällen. Tror minsann jag har lite brie och salami i kylen. Ett par päron och lite kex så kan den här kvällen bli riktigt trevlig. Hoppas det är nåt bra på TV.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: