Pyssel och Fix

Rosa små fötter

 
Åhhh jag har fått shoppa rosa. Dom finaste tofflorna, rosa nalle och små söta rosa kläder. Gahh! Kanske ska se om man kan få sig en tjej också. Nej, skämtar bara. Det är nog med barn här hemma för tillfället men åhh så ljuvligt att få botanisera i dom söta, fluffiga och rosa hyllorna i butikerna som omväxling. Nya ägaren till dessa söta ting är lilla Freja – en kompis lilla dotter. Jag var tyvärr inte med när dom fick presenterna, Fredrik fick äran, men jag hoppas dom gillade sakerna.
 
Jag är ju lite av en fanatiker när det kommer till sånt här så paketen är inslagna i rosa silkespapper, aspraktiska paketkartonger (finns på IKEA) och sen såklart mängder av snöre. Kort hade jag glömt att köpa så det gjorde jag själv. Det är tur att man har lite resurser hemma så man kan knåpa ihop nåt. Blev rätt fint om jag får säga det själv. Mönstrade papper och sidenband är från Panduro och Washitejp köper jag hos Little Cute Mokkasin.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: