Livet

Röda bågar

Morning!

 

Idag vaknade jag före klockan. Det ni! Inte för att jag gick upp då – så kul ska vi inte ha det – men jag var vaken. Det känns som sensation nog. Tog en snabbild innan jag åkte. Kände mig lite fin idag. Med kjol och allt. Tog till och med röda brillor för att piffa upp den här tisdagen.

 

Kjolen är ganska ny och kommer från H&M. Tröjan är gammal som gatan men har den bästa kvalitén jag varit med om. Från Gina vilket gör föregående uttalande ännu mer sensationellt! Halsbandet är mitt favvo som jag fick i 30-års present av mamma och pappa. Från Rebecca.

Igår bakade jag! Jajamen. Det var länge sen men ikväll får vi middagsgäster och en middag är ingen riktigt middag utan dessert. Igår levererades ju också Linas matkasse så middagsmaten blir från veckans meny. Hoppas det blir bra. Vad vi bjuder på får ni se senare ikväll. Jag har nämligen vissa misstankar om att mina gäster kommer kika in här under dagen…

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: