Livet

Vitt bröd blandat med skräck

Kanterna från landgångarna måste ätas upp. Det fixar dom söta ankorna och dom läbbiga svanarna. Dom är elaka dom där jättefåglarna. Pure evil. Hetsar mot en och gjorde i princip ninjasparkar mot vagnen. Kanske inte riktigt sparkar. Men hade dom inte haft så där stora plattfötter och korta ben hade dom gjort det. Lovar! Kanterna gick i alla fall åt som smör i solsken och vi fick en liten familjepromenad i parken. I jävligt rask takt först innan mamma svan insåg att vår servering var slut och vände om för att gå till attack mot en annan stackars barnfamilj som var på väg ner till vattnet.
 
Fick med mig kameran idag. Det var ett tag sen. Kolla den här damen. Hon är ju ENORM! Och sur. En betydligt gladare liten skit på bilden under dock. Mammas kille! ♥
 
 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: