Livet

Oslo by night

 
Inser att den rubriken kan göra att vissa nu tror på ett inlägg om utekvällar, drinkar och party på stan. Ledsen mina vänner.. Det är inte riktigt jag. Jag har tillbringat natten i en väldigt skön hotellsäng och somnade så snart jag la huvudet på kudden igår kväll.
 
Gud villken lång dag! Möte hela dagen som visserligen var väldigt intressant men som till slut blev hyfsat påfrestande för skallen. Även om norska inte är speciellt svårt att förstå så måste man ändå koncentrera sig betydligt mer. Hyfsat kokt i hjärnan idag kan jag meddela! Jag är glad att vi bara ska hem och inte göra som dom andra och fortsätta en dag till. 
 
Vi åt en jättegod middag på en kinesisk restaurang och det är verkligen trevliga kollegor här i Norge. Kvällen avrundades dock tidigt och jag var isäng på hotellet före 23. Skönt med tanke på att jag redan är uppe och påklädd. Tåget till Gardemoen går om 20 min så jag ska bara stänga datorn och ge mig iväg. Oslo har varit kanon men åhh vad jag längtar efter smågrisarna efter bara en natt. För min del gäller verkligen borta bra men hemma bäst.
 
Hörs på svensk mark igen!
 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: