Livet

Hotell Transylvanien

 
Helt galet bra! Den här rullen måste alla oavsett ålder se! Underhållande från första till sista sekund och fylld med helt ljuvliga och bisarra fyndigheter. Bästa betyg från både mig och Viktor.
 
Hej bloggosfären.
 
Dålig bloggning. Jag vet. Har varit upptagen hela långa dagen med att göra allt som min älsta son valt. Vi har haft en Viktor-dag idag. Han har varit hos frisören (ok, där kanske mamma var med och valde lite) varit på bio, ätit kebab, shoppat nya innegympaskor och köpt lite grejer till Sixten. Sen har vi ätit glass i stora lass till efterrätt. En strålande dag med andra ord.
 
För min del kommer kvällen nu bestå i lite packning. Tillbaka på jobbet imorgon efter sjukdom och ledighet vilket innebär att hoppa på ett flyt till Oslo. Låter som om jag är berest värre men det är nog min andra och sista tjänsteresa. När jag hälsat på kontoret i Oslo har jag varit på dom två ställen där jag behöver hälsa på. Men det ska bli skoj! Får se om jag får iväg nåt inlägg därifrån annars återkommer jag ondag kväll hem till mina hjärtan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: