Livet

Sixten på bild

 
Söndag kväll och det är första stunden på hela helgen som jag har en minut över till att sätta sig framför datorn. Måste ju slänga upp några bilder på Sixten som nu börjar bli lite hemmastadd här hos oss. Han får ju gå ett par tuffa ronder mot Harry då och då så han kommer bli härdad snabbt. Ja, Harry alltså, det är inte direkt så att han har någon chans mot en fyrhjulsdriven, mångtandad klösmaskin. Men söt som socker är han och snäll som få. Han låter ungarna leka och klappa och dona utan att röra en fena för det mesta. Vår lille tiger.
 
 

0 kommentarer

  • Gisella

    Halledudanne mig! Jösses vad söt. Jag älskar ju katter, men är tyvärr allergisk…..hm. Vi har ju en till liten Sixten i familjen, men han är en dvärgschnauser. Också söt som socker.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: