Livet

Mockasiner och Rosa (arm)bandet

Åhhh idag är jag inte så stark. Vansinnigt trött och seg i starten. Men det är en positiv måndag (tjoho! Försöker verkligen intala mig att det är så) och dags att kicka igång veckan. Trotsar magont och börjar dagen med kaffe. Idag är ju trots allt dagen före domen. Gastroskopi på schemat imorgon (ännu mer tjoho) och nerverna börjar spöka. Har ju gjort det en gång förut och det var hemskt. Alltså verkligen hemskt. Denna gång har jag krävt att få bli sövd så jag hoppas att det kommer kännas bättre.

 

Helgen då för att prata om nåt roligare. Har varit bra. Lugn. Mysig. Vi var en sväng på IKEA igår och kollade kök. Dock åkte vi dit med planen att bara spika det sista och när vi gick ut var vi tillbaka på ruta 1. Nya idéer och funderingar som vi nu måste processa en sväng till. Gahh! Ibland är det verkligen bara jobbigt med sååå många val.

 

Lite shopping till Harry hann vi också med. Finfina Mockasiner med stjärnor och strumpor med tjuv och polis minsann. Spännande grejer! Dom har ta 3 betala för 2 på hela barnsortimentet för tillfället så jag passade på. I kassan låg en trave av deras rosa armband så ett sånt fick slinka ner också. Riktigt fint faktiskt. Så till slut kom en liten pryttel från Missoni hem till mig ändå. Mitt armband från Pandora blir finare och finare ju fler berlocker som kommer till. Hoppas tomten har planer på en liten liten ask till mig i julklapp… 

 

 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: