Livet

Regn ute – Mys inne

God Morgon! Söndagsmorgon och vi startar upp riktigt segt. Det blev ju hemmakväll igår istället för kalas. Vi skulle gått på en kompis 30-årsfest men det fanns ingen som kunde hänga med Harpan så vi blev hemma. Tråkigt som tusan, jag hade verkligen sett fram emot det, men bara att gilla läget. Vi hade hur som en trevlig kväll med god mat och lite filmtittning.
 
 
Nu på morgonen lyxar vi till det med köpefrukost, Fredrik fick pipa iväg efter färskt bröd och annat gott, och innan den serveras sitter jag och Harry framför brasan och äter vindruvor och kollar Teletubbies.
 
Det är inte mycket på schemat idag men jag ska städa ur ett par lådor i min garderob och sen åka ner en sväng till Centrum. Harry behöver mockasiner och jag ska reklamera en ring som gått sönder. Får se om jag får med mig nåt annat skoj hem istället.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: