Mat

Fler tallrikar i min Matuesfamilj

Skitdåliga bilder från igår. Tog bara ett par blixtsnabba bilder medan vi åt och märkte inte ens att jag hade manuell fokus på kameran. Men men – sånt som händer. Ville i alla fall mest påtala att det är förbannat gott med efterrätt á la 80-tal – konserverade päron med aftereight. Så gott. Middagen bestod som ni ser av en rejäl Antipasto. Det är verkligen en absolut favorit för mig och som tur är föll det även våra gäster i smaken. Så trevlig kväll!
 
 

Jag och Harry tog vagnen och smet ner till Inredningskompaniet efter dagis och shoppade på oss två ostronskålar från Mateus. Nu har jag 4 av den mellanstora storleken i grått. Världens godaste tallrikar att äta från. Hittade koppar och små assietter i spetsmönstret som jag blev fullkomligt förälskad i. Dom kommer hamna på min önskelista till tomten.

 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: