Livet

Svordomarna har haglat ikväll

Avslutar kvällen med att vara riktigt förbannad. Vi hörde en duns i väggen och stod som i givakt här både jag och Fredrik för vi trodde det var Harry som ramlat ur sängen. Men sekunden efteråt hörde vi massa skratt ute på baksidan så vi störtade ut genom altandörren. Ute möts vi av äggklet och en schampooflaska. FÖRBANNADE SKITUNGAR. Medan jag stod som förstenad for Fredrik iväg som en nyårsraket med bilen för att försöka hinna ifatt gänget med kids som roat sig på vår bekostnad. Tyvärr fick han inte tag på dom men dom blev nog förvånade över att bli jagade av en argsint volvo.
 
 
Jag blev ju såklart lite orolig att det var äldre ungar från Viktor skola som av någon anledning skulle jävlas. Men tack vare Fredriks utryckning vet vi att det var betydligt äldre stjärnor. Skönt. Imorgon blir det dock lite surrande med grannarna för att se om nån mer blivit utsatt. Åhhh va arg jag har varit ikväll. Men även det kom det nåt gott ur – i rent raseri städade vi hela kontoret.
 
/ Anne – som med stormsteg håller på att bli en sån där gammal-sur-kärring-granne som hatar områdets ungdomar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: