Kött

Kalvfärslimpa med rårörda Lingon

 
Dags för Linas-matkasse-middag ikväll. En husmorsklassiker som var väldigt god. Riktigt fin smak på köttfärslimpan och härligt med riktiga lingon istället för sylt. Hela familjen åt med god aptit och vi mer eller mindre slickade skålarna. Massa plus för maten alltså men möjligtvis kan jag tycka att det tog lite väl lång tid att laga för en vardagsmiddag. Dock hade jag egentligen tänkt förbereda köttfärslimpan igår för att ha den klar idag men orken svek och soffan lockade sådär som den bara kan göra på söndagskvällar. Jag är ju på jobbet tidigt och kan därmed gå hem före 16 dom flesta dagar (Tack och lov för flextid) men jag fattar faktiskt inte hur familjer där man jobbar fast till 17 hinner med att få ihop vardagsmiddagar. All respekt till er! Att dom här matkassarna hjälper är det dock ingen tvekan om – snabbare går det och slipper tänka gör man.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: