Livet

Fotbollscup i helgen

 

God afton bloggosfären,

 
Har varit lång ifrån datorer och telefoner i helgen så det blir lite sammanfattning såhär på söndagskvällen. I lördags startade vi tidigt tidigt för att åka till Solna och sista fotbollscupen för säsongen. Det har varit tufft för killarna som bara har spelat den här säsongen – dom har mestadels fått möta lag som hållit på en eller flera år redan. Den här lördagen började också tufft med stora förluster i de två första matcherna MEN i sista matchen blev det ändring minsann. Motståndarna var mer i vår nivå och killarna tände till på riktigt. En sju helsikes fight där både killarna och föräldrarna (jag var hes ett halvt dygn) gjorde sitt allra allra bästa. Det var strålande glädje ändå från tårna när slutsignalen gick och vi hade spelat oavgjort 2-2. Så himla kul avslutning på den här säsongen. Nu kör vi ett par träningar till ute innan vi flyttar inomhus.
 
 
Uppvärmning inför första matchen. Det var lite pirriga nerver och det med all rätt. Vi mötte AIK och åkte på storstryk. Tror första matchen slutade 9-1 till våra gul/svarta motståndare.
 
 
In action för att få ett inkast kastat till sig. Viktor är ingen målgörare. Han verkar däremot ha en naturlig fallenhet för backpositioner och är kanonduktig på att jobba hemåt och vakta målet. Han fick till par riktiga snygga rensningar och fintar under dagen.
 
 
Meden brorsan svettas på plan kollar Harpan att Råsunda IP har schysst kvalité på korven. Och kanelbullarna. Och festisen. Och godiset. Och mackorna. Han körde avsmakningsmeny och testade nog på allt utom kaffet under den här dagen. Det är hyfsat svårt att få en 1-åring att hålla sig nöjd när det finns flera hundra ungar och fotbollar som man bara får titta på. När man är 1 år är det ren galenskap att inte ge sig in i leken. Mutor är i det här läget det enda rätta och fullt tillåtet.
 
 
Alla lag fick ju såklart pris men när det här fotot togs var det på vinnarna. Så himla stolta och nöjda killlar!
 
 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: