Livet

När mamma går till jobbet

 
Vissa har det bra. När jag kliver ut i kylan på morgonen lämnar jag allt som oftast mina smågrisar såhär. Sittandes tillsammans i soffan eller fåtöljen och kollar på Bolibompa. Dom skulle egentligen inte behöva gå upp så tidigt som dom gör men vi tycker det är så himla viktigt att få sitta tillsammans och äta frukost på morgonen innan alla far iväg på sitt åt olika håll. Det blir inte många timmar man ses på vardagar så det gäller att ta till vara på dom. När jag går kan karlarna i huset ta det lugnt och kolla lite TV, mysa och komma igång ordentligt innan det är dags för jobb, skola och dagis. Jag vet att många inte kan eller vill göra på det här sättet och äter på jobbet eller barnen på dagis men har man möjlighet tycker jag verkligen att man ska sätta sig och äta frukost tillsammans. Det är en kanonstart på dagen och på något sätt känns det som om man lyckas få ner tempot som annars är galet för en småbarnsfamilj på vardagar. Så – dagens bästa må-bra-tips: Att vara tillsammans på morgonen!
 

0 kommentarer

  • Popprinsessan

    Vilken bra rutin ni har! Här sitter jag vid frukostbordet med barnen, men äter faktiskt själv på jobbet med maken och kollegorna. Dock äter alltid familjen middag tillsammans på kvällen (när inte mannen reser 🙂 ).

    Hoppas att du har en skön helg framför dig och att du mår lite bättre nu.
    Kram!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: