Livet

Glitter på jobbet

God Morgon!

 

Redan onsdag och den här veckan går undan. Ikväll får jag finbesök av en gammal arbetskamrat så det blir soffhäng och skitsnack för hela slanten. Mysigt!

Först ska det ju dock jobbas ett antal timmar vilket kanske inte är lika spännande. Jag gör dock vad jag kan för att få dagarna så piffiga som möjligt och till min hjälp har jag en present jag fick av Fredrik när han kom hem från Malaga – en heeeelt underbar penna från Swarovski. Pärlemovit och helt proppad med små gnistrande kristaller. Det är med andra ord ren perfektion i pennform. Den är såklart galet skön att skriva med och man känner sig genast lite piffigare när man sitter på kontoret och skriver ordernummer.

 

 

 

Under pennan ligger min finfina kalender. Jag fattar inte hur alla människor klarar av att ha sitt liv telefoner och paddor och sånt. Jag är ruggigt gammeldags när det kommer till planering. Jag vill ha min papperskalender där jag kan sitta och skriva, strycka över och bläddra. Jajamen. Så ska det va. Jag beställer alltid mina kalendrar från personligalmanacka.se och ska förresten beställa mig en ny för nästa år kom jag på. Brukar byta i november ungefär så jag kan fylla i all julplanering i en ny och fin kalender.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: