Livet

Det här med att sudda

 
Idag har Viktor haft sin första skrivläxa. Vi har läst och lärt oss att skriva alla dom här ordern med små bokstäver. Det är så kul att sitta och göra läxor med Viktor.Han vill verkligen lära sig och tycker det är jätteskoj. Han skriver och donar med jordens energi men det kanske inte blir riktigt rätt alla gånger. Jag har så sjukt svårt att låta bli att rätta när han skriver bokstäverna fel. Men jag håller tyst. Man får skriva bokstävern bak-och-fram när man precis lärt sig.
 
Mamma – jag förstår nu hur du hade det när du frenetiskt tjatade på mig att bokstäverna skulle vara på raden och att som små skulle vara hälften så stora. Och det här suddandet! Han suddar ju inte ordentligt. Man måste ju sudda bort det man skrivit fel! (det här var en debatt jag och mamma hade dagligen när jag gjorde läxorna när jag var liten). Nu sitter jag själv och rycker suddet för att sudda ut ORDENTLIGT. Haha. Sorry mamma för alla år du fick sudda. Om det är till nån tröst tror jag att jag får igen nu. Har en känsla av att jag kommer ha högskoleexamen i suddning innan Viktor gått ut mellanstadiet. Men det gör inget. Om det så är det sista jag gör så ska ungen lära sig att skriva snyggt. Och sudda ordentligt.  

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: