Livet

Shopping på Kastrup

tVad jag hade i påsarna? Från Pieces var det ett par svarta leggings och en underklänning. Världens bästa! Perfekt passform utan massa sömmar och glansigt material som inte får andra plagg att hasa upp eller fastna.
 
 
Från Pandora köpte jag två berlocker med mina killars månadsstenar. En helt klar för april (Fredrik o Harry) och en turkos för Viktor. Det finns ju määääängder med berlocker så valet är svårt. Den här gången var jag dock ute efter just nåt som har med mina älsklingar och göra så då gick det ändå hyfsat snabbt…
 
 
Haha – ser ut som om jag är tokhårig när man förstorar så mycket. Hmm.. riktigt lika illa är det inte när man ser det live. Stjärnberlocken är ett lås som sitter fast på länken medan dom två nya berlockerna svischar runt 🙂
 
Sängdags! Nattis
.
 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: