Hus och Hem

Startade upp tidigt idag

Vilken morgon.

 

Harry vaknade 4.30. Tack för det hjärtat. Vi har ju visserligen fått en väldigt lång morgon men det är lite väl tidigt. Huga. I morse fick vi dessutom trängas på övervåningen allihop eftersom rören till badrummet pluggades igår. Jajamen. Idag börjar vi (läs. Fredrik) riva väggar och golv för att det ska vara helt rent och tomt på måndag då killarna som ska renovera där dyker upp. Så från igår och 4-6 veckor framåt är vi utan toa på nedervåningen. Det gör ju inget eftersom vi har en toa till men för Viktor kommer det bli en spännande upplevelse. Han väntar ju alltid in i det allra allra sista innan han går på toa så han kommer få det hett om öronen när han ska hinna upp. Ikväll när jag kommer hem måste jag fota dom sista förebilderna så får ni se. Badrummet är ju ett av rummen som jag tror jag aldrig visat här på bloggen – för att det ser förjävligt ut. Hemskt. Ni ska få se själva. När allt det här är klart byter vi laxrosa och guld mot svart, vitt och ”silver”. Längtar!

 

 

Det är mycket renoveringar och fix på gång vilket känns så himla kul! Vi har väntat och klurat på i vilken ordning vi ska ta saker och jag trodde nog att sovrummet skulle komma näst på tur men nu blir det helt omvänt och sovrummet får vänta till både kök och badrum är klart som det ser ut nu.

 

Nu laddar vi upp för fredag med mys och familjehäng. Ikväll hoppas jag även att jag äntligen ska hinna få i ordning på övervåningen så jag kan få ta lite kort och visa hur fint det blev. Vi saknar mollysar och några beslag för att kunna få upp alla hyllor men Fredrik ska på inköpstur i eftermiddag så förhoppningsvis får vi klart där ikväll.

 

Trevlig Fredag i regnet så länge!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: