Livet

Pärlkrage I regnet

Men vem vred på kranen? Galet vad det regnar idag. Det blir till att plocka fram stövlarna tror jag. Onsdag idag redan och ikväll kommer mamma och pappa på middag. Det var evigheter sen så det ska blir riktigt trevligt. Viktor kommer dessutom hem idag så det är en sån där extra bra onsdag. Tjoho! Vi ska dock vara lata och käka pizza. Ikväll ligger fokus på umgänge så vi skiter i att stå och slava i köket. Är det lillördag så är det. Tror till och med att jag ska skaka fram lite efterrätt. Imorgon går vi på hårdräkning av pluppar igen men idag njuter vi!

Måste visa mitt halsband som kom i ett litet paket igår. Älskar det! Bild tagen i farten så kvaliten är därefter..

En krage av pärlor från H&M. Glasögonen använder jag rätt sällan men idag hade jag så trista färger på kläderna så det behövdes lite uppmuntran i form av knalliga brillor. Dom är från Favoptic. Räddaren i nöden för oss blinda – billigt som tusan så man kan kosta på sig ett par olika…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: