Livet

Det blir nog Missoni Home istället

Goder afton,
 
Har precis tillbringat en vääääldigt lång stund med en väääääldigt seg Lindex.se. För att sen inte köpa nåt. När jag väl hade klickat mig in med min så tjusiga VIP-kod tänkte jag köpa mig en klänning. Men såklart spårade sidan ur och min betalning pajade. När jag hade surat en stund hade den såklart tagit slut och då tänkte jag ta den andra färgen men sen bestämde jag mig för att strunta i allt. Det finns så mycket annat fint och jag vet ärligt inte om jag tycker om sakerna så pass mycket att jag orkar sitta ett par timmar till för att få till ett köp. Så nej, det blir nog ingen Missoni för Lindex för mig. Ska nog lägga pengarna på kuddar från Missoni till sovrummet sen istället. Har en känsla av jag kommer njuta mer av dom. Hoppas alla ni andra fick tag på det ni ville ha! (och en jävla känga till Lindex som inte alls klarade av att ha en sån här lansering. Det här var smygpremiär och ändå dog sidan totalt. Dåligt)
 
 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: