Livet

Harry ♥ Jäger

Jag och Harry har varit hemma hos Jenny o Joppe ikväll. Det är lite långtråkigt att sitta hemma själva en lördagskväll så vi bakade en äppelpaj och bjöd in oss själva. Himla trevligt har vi haft och höjdaren för kvällen var den helt ljuvliga hunden Jäger. Det är deras grannes hund som Jenny smet över och lånade. Helt underbar jycke! Så himla snäll och go. Harry var väl lite skeptisk i början men innan vi gick hem hade han fått blöta pussar och matat Jäger med skinka ur sin lilla hand. Har sällan sett en hund som är så lugn och försynt mot barn. Han verkade vara helt med på att Harpan var lite skrajsen. Smög fram lugnt och fint och tog maten ur handen på honom sååå försiktigt. När vi sen gick ut och kastade äpplen var lyckan gjord för dom båda.
 
 
Tyvärr blev det bara mobilbilder ikväll men ibland är det bättre än inget. Söta som socker var dom och det var en väldigt trött liten kille som kröp i säng när vi kom hem. Mamma tillbringar nu resten av kvällen i soffan med film, nötter och datorn som sällskap. Sista kvällen innan Fredrik kommer hem. Längtar till imorgon!!
 
 
 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: