Livet

Naglar klädda i Dior

Till min födelsedag i år fick jag två fina nagellack från Dior av min bästa vän J. Dom har jag använt flitigt under sommaren och smart som hon är fick jag ett ljust och ett lite mörkare lack som kommer funka fint nu i höst. Jag fullkomligt älskar dom! Världens bästa pensel som är platt istället för rund vilket gör det sååå mycket lättare att måla och dessutom håller dom lääänge. Och som alltid – mycket vill ha mer! Jag måste skaffa mig fler!
 
 
Dom här är mina favoriter när jag bara sett dom på bild från Diors sida. Färger som passar till lite mörkare tider. Jag har mängder med skrikiga sommarfärger som känns helt fel när tassarna ska in i vantar. Som alltid kan ju dock en bild vara sjukt missvisande så kanske dom inte alls är lika fina i verkligheten. Fast då kanske dom som inte såg så fina ut på bild är helt underbara. I-landsproblem när dom är som allra värst.
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: