Livet

Solskensmorgon i tuppkam

Vilken morgon!! Mina små hjärtan vaknade som små solar imorse. Allt flöt heeeeelt perfekt. Jag pussade Fredrik hej då vid 5 imorse och sen sov jag en timma till. Gick upp vid 6 och klädde på mig, sminkade mig och fick fram frukost i lugn och ro. Radion på lite tyst medan jag plockade i ordning barnens kläder, väskor och grejer. Båda två vaknade pigga och glada och vi hade en kanonfrukost. Viktor som alltid är med på noterna när vi är själva blir flera år äldre i ett nafs så han fixade toabesök, tandborstning och undanplockning av frukost utan att jag ens behövde säga nåt. Harry var hur glad som helst och dom vanliga sura minerna när pyjamasen ska av och kläderna på uteblev. Med stora leenden på läpparna vinkade vi av Viktor som gick till skolan och åkte till dagis. Ingen stress och inget tjafs. Lite ledsen blev han när jag åkte från dagis – det är lurigt att det plötsligt är mamma som lämnar när det ska vara pappa. Men det gick säkert över så snart jag åkt. Dags att dra till jobbet! Men först ett par bilder på mina fisar. Båda är nyklippta och Viktor är ytterst noga med att den nya tuppkammen är fixad. Sötis. Han börjar bli stor minsann!

 


Kommentera

%d bloggare gillar detta: