Livet

Koja en bra kväll!

Åhhh det här blev en riktigt bra dag. Såååå skönt! Avslutar kvällen med att packa ihop Fredrik i en resväska. Han ska ju iväg till solen resten av veckan med jobbet så jag o Harpster blir själva hemma. Eller inte själva kanske, jag har kvällarna fyllda med besök av fina vänner som kommer hit och håller mig sällskap. Hoppas hoppas att det fortsätter kännas så här bra nu. Jag vill så gärna få ha bra vecka och känna att jag kan njuta av kvällarna hemma med en kopp te och en bok eller sitta i soffan och mysa med tända ljus och lite tjejsnack.
 
Mina älsklingar modell mindre har också varit som små solar ikväll. Harry har badat och Viktor har varit hos en kompis. Det går så mycket lättare för mig när allt flyter här hemma. Det märks tydligt att det är stress/gnäll jag absolut inte klarar av just nu. Lite te och TV nu innan jag kryper ner i sängen. Nattis!
 
 
Killarna hade en koja tidigare där det intogs Marie-kex och kollades på film. Mysfarbröder!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: