Livet

Tom kalender och en vattenslang

Jag tömmer min kalender. Stänger av telefon och dator så mycket det bara går. Det kanske ni märkt.

 

Den här damen har tunga veckor. Jag försöker samla all energi som finns till barnen och familjen. Mer än så finns inte riktigt just nu. Den här magkatarren tar på krafterna och ju mer jag läser om det ju mer inser jag att det är dags att dra ner på tempot, lägga till sömn och bara vara. Har beställt mig ett gäng böcker för att försöka bryta ner allt som snurrar i kroppen och skallen till något mer hanterbart. Det är vidrigt när hjärnan går på högvarv och bara rusar och kroppen inte ens för en sekund hänger med. Har ju som alltid underbara människor runt omkring mig som hjälper och stöttar allt dom kan.

Ni är ovärderliga och jag älskar er så för det. ♥

 

 

Det här kommer ju gå över. Det fattar ju jag också. Men just nu känns det… tungt.

 

Vi har hur som helst haft en bra helg och jag har till och med knäppt lite kort. Här har vi miniligisten som har snott åt sig ett slangmunstycke. Han blev vansinnigt besviken när han insåg att han saknade slang på det. Tur för mamma och pappa dock som stod i skottlinjen.

 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: