Livet

Jubileumsdag som började sådär på vågen


Som jag befarade blev det ett plus på vågen idag. Skit också! Men jag får skylla mig själv. För mycket fuskande och för lite motion. Nu kan man ju tro att man borde tänka ”Nu jäklar kör vi den här veckan!”. Och det skulle jag gärna göra. Om det inte var så att vi ska ut imorgon kväll och frossa och sen bo på hotell vilket betyder frossa på god hotellfrukost och sen efter det blir det säkerligen lunch i stan. Det blir alltså så att söndag är dagen då jag kommer uttala orden ”nu kör vi!”. Till dess låtsas vi som om inget har hänt och lever det glada livet. Långsiktigt är ledordet vi trycker på ett par dagar framåt!


 

 

 

 

 

Ikväll är det fullt ös medvetslös. Igen. Känns som om det är väldigt mycket i kalendern just nu. Ikväll ska jag vara med Viktor på fotbollsträning vid 18 för att sedan svischa iväg på föräldramöte. Viktor får åka med en kompis i laget hem. Tack och lov har vi en annan Viktor i laget som bor på samma gata som oss. Mycket smidigt!

 

När alla dom här förpliktelserna är klara är det tänkt att jag och Fredrik ska hinna fira lite också. Vi har 3-årig förlovningsdag idag minsann. Det ska ju firas ordentligt imorgon men lite förmys hoppas vi hinna med idag. Den här morgonen vi har haft visar dock på annat. Alla vaknade nog på fel sida idag tror jag så det var inte direkt glada miner när vi alla försvann på varsitt håll i morse. Vi får se till att kramas lite extra ikväll! ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: