Livet

Onsdagsklänning

Jag glömde ju positiva måndagslistan i måndags. Men då! Aja, den hör till måndagar så vi får helt enkelt hålla oss till nästa måndag innan vi blir positiva igen. Bara en parantes sådär.

 

Idag är det alltså onsdag. Jag har klänning på mig (!!) och bävar för att det är vägningsdag imorgon. Igår blev det alldeles för mycket unnande (är det ett ord?) och shopping och alldeles för lite pluppräknande och motion. Bättre lycka idag! Idag blir det låååååågkalorilunch och ikväll är det tvång på att ge sig ut i spåret. Allt för att förhoppningsvis inte ha ett plus på vågen imorgon. Wish me luck!

 

Nu till nåt viktigare. Shoppingen igår. Det gick sådär. Fick inte alls tag på det jag ville. Skorna blev reklamerade men inga nya blev inköpta. Skit också. Måste scanna nätet efter den perfekta skon. Dom på Din Sko är fortfarande på tapeten men dom var inte alls lika sköna som mina gamla. När jag ändå är ute efter en låg sko ska den fasen vara bekväm. Höga klackar kan jag förstå om dom inte känns som tofflor men när man liksom är på backen redan från början ska det fasen inte klämma och skava. Fortsättning följer på detta också… Det jag däremot shoppade tänkte

jag visa ikväll när jag fotat det.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: