Livet

Lillördag på stan

God afton!
 
Det har varit en underbar kväll med sol och lekparkshäng. Vi slängde i oss lite middag och sen bar det av ut i lekparken. Viktor är äntligen hemma igen och det är alltid lika skönt att vara fulltaliga. Jag hade med mig kameran (äntligen, den har legat på latsidan bra länge) men såklart dog batteriet efter ca 10 bilder. Som tur är kommer man långt med mobilerna så det blev ett gäng ändå till slut.
 
Det skulle ju kommit upp bilder på lite shopping också men det får bli när kameran laddat upp sig igen. Nu är klockan läggdags och i morgonbitti är det dags för den där jädrans vägningen. Har verkligen inget hopp om fina siffror imorgon men det här är ju långsiktigt så det är bara att hitta ny motivation och kämpa vidare.
 
Nattinatt
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: