Livet

Red Noir kan vara min färg

Jag går i startgroparna för att köpa mig en ny bil. För första gången ska jag (kanske) köpa mig en ny bil som inte går sönder direkt när jag sätter mig i den. Massa garantier och trevligare (och säker) körning är mina krav. Det ska även få plats barn som ska sitta bra och säkert. Sen måste jag få in sittvagnen. Allt annat är bara godis för mamma.
 
Min första bil var en Peugeot 205. Den var av årsmodell 1985 och gick under namnet Spruttibangbang. Det är ju alltså Dr Snuggles (underbart barnprogram för övrig) rymdraket. Hur som.. Jag gillar Peugeot. Har alltid gjort. Nu har dom kommit med en ny modell. 208. Det är kärlek i bilformat. Så perfekt. Och den här färgen som jag hittat då!? Red Noir. Det är ren perfektion. Ska åka och kika på en imorgon tänkte jag. Kolla in här!
 


Bilden i mitten är den bilen som jag faktiskt köper om jag bestämmer för den här pärlan! Det är ett visningsex som gått typ 500 mil och som därför är betydligt billigare än att köpa en fabriksny. Fortsättning följer!

0 kommentarer

  • polly

    Men Spruttibangbang var inte fy skam den heller 😛 minns att den tog oss till ett test i väsby i tid trots att vi var sena när vi startade 😛

Kommentera

%d bloggare gillar detta: