Livet

Ögonskugga på flaska


Jag köpte mig en ny ögonskugga från Max Factor  i helgen. Den är i flytande format och serveras i en liten ”flarra”. Jag har bara testat den idag men jag tror det kommer bli en vardagsfavorit. Borsten ser ut precis som ett läppbalsam så det blir rätt mycket färg på en gång. Lite geggig att få till om man ska ha olika färger och skugga och dona men så här på jobbet när man bara vill ha lite färg och sen lite kajal och mascara. Perfekt. Jag har den rosa tonen i mitten. Slog till på denna på ICA Maxi för en hundring.
 
 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: