Livet

Avskalat och ja.. grått!

Bloggen har bytt utseende. Sånt man har tid och göra när man ligger sjuk i soffan.
 
Nu är bloggen avskalad, utan massa rosa, bakgrunder och piff. Dels för att jag inte kan sitta och ändra och pilla som förr. Det går sååå segt att modda bloggen numera och det går seeegt att kolla på bloggen för er andra har jag förstått. Nu är allt lulllull borta och jag har minskat ner på antalet inlägg på förstasidan. Det hoppas jag ska hjälpa för att det ska gå smidigare att läsa här inne.
 
Jag älskar meningen eller ordspråket eller vad det nu är som jag lagt i headern. Jag hade dom orden målade på väggen i min lägenhet jag bodde i när jag var typ 22. Jag har inte tänkt på dom på länge men igår letade jag upp det på nätet. Två enkla meningar som säger allt. Efter dom här veckorna som varit så tunga och jobbiga tar jag till allt jag kan för att komma på rätt köl igen. Att påminna mig om att uppskatta dom minsta saker och fokusera på dom saker som är fina och bra istället för att älta dom dåliga. Självklarheter såklart men ibland fastnar man. Jag är expert på det. Fastna i gammal skit är mitt mellannamn. Men inte nu längre. Hoppas jag… Jag gör i alla fall mitt bästa för att ändra mitt tänk och jag tror minsann att det börjar röra på sig i skallen. Det känns bättre!
 
Hoppas ni gillar det nya utseendet och hojta gärna till om du hittar nåt som inte funkar!
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: