0 kommentarer

 • Anonym

  Hoppas du känner dig bättre snart!
  Ibland har man djupa dippar, och känner sig allmänt nere. Men en dag vänder det och du kommer komma igen med ny inspiration till pyssel, bak och en mysig familj igen.
  Glöm inte att du inspirerar många genom din inlägg! 🙂

 • Emma

  Jag brukar tänka så som vi alltid sa när det gick bajs på en tävling – det är bara att bryta ihop och komma igen! För det är ju så, det blir bättre nästa gång eller om ett tag.. Sen brukar jag också tänka på när vi stod nere på Vallen och jag var förbannad på Marianne och alla snorungar som inte ville flytta på sig när jag åkte program, eller alla krokodiltårar som kom när jag missa mina hopp! Haha det får mig och skratta:) kram på dig

  Svar:
  Du är fin du! Hahaha! Jag kommer ihåg just den gången. Jävlar va arg du var! Med all rätt. Jag var lika förbannad jag men det kunde jag ju inte visa… :DTack vännen! Ett leende behövde jag idag! Puss på dig!!

  Anne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: