Livet

Måndagslista i positiv anda

Men det är ju måndag idag! Dags att vara positiv. Jösses. Det kan bli lurigt när jag är av absolut bestämd åsikt att mitt glas för tillfället är såååå halvtomt. Nåt halvfullt finns inte så långt ögat kan nå. Men det är ju därför den här listan finns. För att hitta det positiva. Så. Här kommer dom 5 saker jag är extra glad över den här måndagen.
 

Det där gick lättare än väntat. Man har mer att vara glad och tacksam för än man tror. Och jag fattar – det är hela grejen med listan. Jag är ändå lite förvånad. Här sitter jag och kämpar mot tårarna flera gånger om dagen för att det är så jävla mycket just nu. Just då är det inte mycket man ser som bra. Men stannar man upp lite så finns dom där. Ljusglimtarna. Det är med betydligt lättare sinne jag kryper i säng nu. Tidigt. För sömn är något den här mamman behöver just nu. Nattinatt!
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: