Livet

Trygghetsbok till dagis

Måste ju visa Harrys trygghetsbok. Det är en jättesmart grej som dom har på hans förskola. Det är ett blad/bok som lamineras in och hänger ovanför soffan i köket på deras avdelning. När någon blir lite ledsen eller längtar hem kan man sitta där med en fröken och kolla på mamma, pappa, brorsan, katten eller farmor. Bilderna är på familjemedlemmar och sånt som betyder trygghet för barnet. Nu när dom är så små är det mest för tryggheten dom här ”böckerna” finns men sen används dom till lite all möjligt. Viktor tyckte om att visa andra vilka hans familjemedlemmar var och dom kunde sitta och prata med varandra och titta i dom här böckerna. Jättemysigt och kanonbra tycker jag! Så här ser Harrys två blad ut:
 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: