Livet

Små (stora) Fötter

 
Idag studsade Harpan i väg i nya dojjor. I jättestorlek 24! Han har stora fötter den lille mannen. Jag började med storlek 22 men insåg att dom är mindre än hans fot. Storlek 23 var preciiiiis för små och 24… ja, dom passade ju. Galet! Vilken storlek ”bör” man ha när man är snart 1½ år? Hur som är han jättenöjd och skorna är snygga som tusan. Båda paren är från Din Sko (Där dom för övrigt har 20% på hela barnsortimentet just nu om man är medlem) och är av märket Rådis. Riktigt prisvärda barnskor som jag använde mycket till Viktor. Tycker dom är lätta, nätta och följer foten bra. Rejäl sula utan att bli klumpiga och det viktigaste – dom är lätta att få på och av. Inte massa snören och skit utan rejäla kardborreband och dragkedjor som går att öppna långt ner. Nån tänkte på den stackars föräldern när man gjorde dom här skorna. Det är inte så kul som man kan tro att försöka få på en 1½-åring skor.
 
 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: