Livet

Matschema i regnet

Hej söndag!
 
Det bara öser ner! Vi sitter och trycker inne framför TV:n medan Harry sover. I kväll blir det nog till att tända en brasa för att få bort lite av den här blöta kylan. Brrrr. Vi måste ju tyvärr bege oss ut senare idag – måste storhandla inför veckan. Egentligen gillar jag inte att handla på söndagar när butikerna är tomma men idag är vi så illa tvungna. Dålig planering tidigare i veckan får vi sota för idag. Typiskt. Men ikväll blir det filmmys. Ingenting annat känns direkt aktuellt i det här skitvädret.
 
Maten inför veckan då? Har inte räknat exakt på plupparna ännu så dom kommer under veckan men här är planeringen:
 
 
Till alla maträtter tillkommer ju massa sallad och sånt där viktväktigt. Men det har jag inte orkat skriva dit i planeringen. Recept kommer från lite olika håll så dom får ni dag för dag vartefter jag lagar. Nu ska jag sätta mig och leta upp nåt bra recpet på frallor. Är sjukt sugen på en fralla med ost till kaffet imorgonbitti.
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: