Livet

Precis enligt Viktväktarna

 
För ett tag sen hoppade jag på en prenumeration av tidningen BAKA. Jag hade helt glömt bort det. Tills idag. Idag kom första tidningen i brevlådan. MY GOD! Viktväktarplupparna liksom bara seglade iväg ur huvudet medan jag bläddrade igenom sida efter sida med cupcakes, småkakor, bröd, pajer och mjuka kakor. Imorgon ska vi förhoppningsvis ha gäster och då kan jag lova er att jag kommer skita i plupparna. Det är ju så fantastiskt med hembakat. Åhhh.. imorgon ska jag baka!
 
 
Just det! Jag borde få premier också. Det skulle vara nån jäskorg för bröd tror jag. Åhhh! Hoppas den kommer snart. Då blir det brödbak! En stenskiva till ugnen står på önskelistan också. Så jag kan grädda på riktig sten. Måste nog kika nätet runt och se vart jag kan få tag på en sån!
 
Ps. Gillar ni bakning och sånt? Det här är tidningen för er. Heeelt underbar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: