Livet

Fredagkväll på IKEA

För att fira min första hela arbetsvecka så åt vi middag på IKEA. Lyxigt va? Det kändes lagom stort eftersom både jag o Fredrik är förkylda och Harpster va med. Lite shopping blev det också minsann. Några fotohyllor som ska upp i allrummet uppe och sen lite smått och gott som dörrstoppar (Harry är BEDRÖVLIG och öppnar och plockar ut allt. Överallt), en barnbok och kläder till Elof. Elof är Harrys docka som han ”köpte” på IKEA i Jönköping under vår husvagnssemester. Ingen såg att han hade den i vagnen under sin filt och vi märkte det först när jag skulle sätta in honom i bilen. Vi trodde aldrig att han skulle vilja ha den där dockan men som han älskar den. Nu har vi kittat Elof lite med nya kläder, hans gamla börjar bli väl smutsiga.
 
 
Elof fick sitt namn av Harrys kära faster. Vi har för det mesta lite udda namn på gosedjur så Elof passade in perfekt. Harry gosedjursspindel tex heter Herbert. Det här kitet med kläder är nu i Elofs ägo. Han får en klänning vilket nog kommer ifrågasättas av Viktor men det får vi leva med! Imorgon ska vi byta kläder på vår käre Elof jag och Harry.
 
Nu är det fredagsmys med film och Twist. Det ger väl ungefär 500 vuxenpoäng tror jag. En påse Twist liksom. Vem köper det? 2 för 30 på IKEA så jag kunde inte låta bli.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: