Livet

– 1,4!

Ett stort leende spred sig I frökens ansikte I morse när hon ställde sig på vågen.

 

– 1,4 kg den här veckan! Wihooo! 

Det har varit en bra viktväktarvecka även om det tyvärr inte dykt upp några recept här i bloggen. Vi har lagat hyfsat trist mat att fota – pasta m. köttfärsås, fiskgratäng och makrillsmackor. Inget som gör sig på bild direkt. Ikväll däremot ska vi äta plockmat och då kommer det en bild och sammanfattning med pointspluppar.

Idag tågar vi alltså in i vecka 4 som viktväktare och jag tycker att det känns som om vi börjar komma in i allt. Hjärnan börjar fatta grejen och jag inser (till min stora förvåning varje gång) att jag i små små steg gör bra val omedvetet. Det är ett glas juice mindre där, en macka mindre här och framför allt börjar det dagliga sötsuget ge med sig. Så skönt! Igår smet jag ner till gymmet och betade av 40 minuter på löparbandet. Visserligen i långsamt tempo men jag var där. Jag börjar komma igång. Härligt!

Totalt så har jag gått ner 2,7 kg på dom här första tre veckorna vilket känns kanon!!! Var 3:e kilo är ett litet delmål hos viktväktarna och det borde jag väl kunna få till i nästa vecka!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: