Livet

Viktor går till skolan

Idag stegade han då iväg. Vår skolkille. Med sin nya Angry Birds-väska som han önskat sig hela sommaren. Den hade ju mamma såklart fixat för veckor sedan men gömt. Han fick den igår kväll och blev precis så där strålande glad som bara en 6-åring kan bli. Med skjorta (som han valt själv med omsorg) och nya jeans travade min lilla (stora) kille iväg med högt huvud och pirr i magen. I väskan fanns sommarläxan – vatten från nånstans man varit under sommaren. Vi har ju varit runt en del i Sverige i sommar men han ville ändå ha vatten från sjön på landet. Kanske inte så konstigt. Det stället betyder allt för honom så självklart vill han prata om det i skolan.
 
 
Hoppas han har haft en helt underbar dag. Vi har inte fått hem honom än – han är hos bästa kompisen och leker. Jag ska alldeles snart hoppa in i bilen och hämta hem honom. Sen väntar film med grönsaksdip enligt önskemål. Vi ska fira lite. För det är en sjukt stor sak att börja skolan. Klart värt att fira. Mammas kille ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: